Administrada la vacuna de la grip i la de reforç de la Covid-19 a les persones residents i al personal

 Benvolgudes famílies,

Els passats dies 28 i 29 de setembre vam realitzar la vacunació de la dosi de reforç contra la Covid-19 a les persones residents dels nostres centres i també al nostre personal. Els mateixos dies es va administrar també la vacuna contra la grip. En aquest sentit, no ens cansarem de defensar la importància de les vacunes per tal de fer front a l’aparició de possibles brots epidèmics en l’entorn residencial i de minimitzar els seus efectes.

Aquesta setmana passada hem recuperat una activitat molt esperada per totes les persones residents dels nostres centres, es tracta del taller de plantes aromàtiques i herbes medicinals que ens ofereix el Parc de les Olors. Aquest és un taller que duem a terme a les dues residències i ofereix la possibilitat a les persones grans compartir els coneixements que tenen de les plantes i herbes del nostre entorn més proper, també compartir formes i maneres de denominar les diferents plantes.

Volem aprofitar aquesta circular per tornar-vos a demanar que ens ajudeu a realitzar la valoració del nostre servei contestant l’enquesta totalment anònima que adjuntem a aquesta circular. Us portarà poc temps i per a nosaltres és molt important a fi de millorar el servei que us oferim.

Podeu fer-nos arribar l’enquesta contestada pels següents canals:

 

 • Físicament a la recepció de les residències (Residència Vila Vella o Residència i Centre de Dia Santa Caterina).
 • Per mail a: info@fundaciotm.cat.
 • Per correu postal a: Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí. Passeig Vicenç Bou, 25. CP 17257 Torroella de Montgrí (Girona).

 

Volem acabar aquesta circular demanant-vos que extremeu les mesures de prevenció contra la Covid en la vostra vida diària i demanar-vos que seguiu complint de forma escrupolosa el protocol de visites i sortides que tenim als nostres centres, més ara que les autoritats sanitàries estan avisant que a la tardor molt probablement es produirà un repunt de casos de Covid.

PROTOCOL DE VISITES I SORTIDES ALS NOSTRES CENTRES

 1. Les visites i les sortides es faran amb cita prèvia de dilluns a diumenge de 10 h a 12.30 h i de 16 h a 18.30 h.
 2. Evitar fer la visita o sortida si no us trobeu bé o presenteu simptomatologia compatible amb la infecció per Covid.
 3. Signar la declaració responsable.
 4. Recomanem mentre duri la visita o la sortida ús de la mascareta quirúrgica i preferiblement  FFP2.
 5. Rentada de mans.
 6. En les sortides de la residència mantenir la distància social amb persones que no porten la mascareta posada.
 7. En les sortides evitar anar a llocs d’interior amb concurrència de persones (restaurants, cafeteries, centres religiosos, etc.).
 8. En cas que un cop hàgiu fet la visita o la sortida, tingueu constància de ser positius per Covid o ser contacte estret d’una persona positiva confirmada, avisar al centre residencial.

Us demanem la màxima col·laboració per acomplir amb aquest protocol de forma estricta i diligent a fi d’evitar al màxim un brot a la residència.

Us deixem amb algunes imatges d’aquesta passada setmana, esperem que estigueu molt bé.

Rebeu una afectuosa salutació,

 

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 10 d’octubre de 2022