Suspenem temporalment les visites familiars a causa de l’increment de casos de Covid-19 a la Residència i Centre de dia Santa Caterina

Benvolguts i benvolgudes,
Aquesta setmana hem detectat casos de Covid a la Residència i Centre de Dia Santa Caterina, concretament, tenim 10 casos de persones residents, 3 casos de persones usuàries del servei de centre de dia i 2 casos entre el nostre personal. Afortunadament, totes les persones que han agafat la Covid es troben bé de salut i no presenten simptomatologia important. A més, totes es troben vacunades amb la dosi de reforç que vam administrar a finals del mes de setembre.

Recordem la importància de les vacunes, que tot i que no eviten que una persona es pugui contagiar, sí que fan disminuir dràsticament els efectes de la malaltia.

Les autoritats sanitàries ens han advertit que les darreres setmanes la incidència del virus de Covid-19 entre la població està augmentant. Tenint en compte els casos positius que hem tingut a la Residència i Centre de Dia Santa Caterina i que la incidència entre la població està augmentant, ens veiem en la necessitat de suspendre temporalment les visites familiars, les sortides de residents a l’exterior a la Residència i Centre de Dia Santa Caterina i el servei de centre de dia, per un període mínim de 8 dies.

Aquest tancament es podrà perllongar a decisió de la direcció tècnica del centre residencial i centre de dia, sempre que la situació epidemiològica així ho requereixi. Us mantindrem oportunament informats.

Aquesta és una decisió que es pren en atenció a l’objectiu essencial de preservar la salut de les persones residents dels nostres centres, així com dels seus familiars i del nostre personal.

Durant el període que duri aquest tancament intensificarem les comunicacions per via telefònica i videotrucada als efectes que les persones residents i familiars puguin mantenir el vincle tan necessari per a la salut i el benestar emocional. Demanem la col·laboració i suport de totes les famílies en aquesta decisió que esperem que duri el menor temps possible.

L’organització de visites i sortides de persones residents de la Residència Vila Vella es manté tal com està actualment.

Us deixem amb algunes imatges d’activitats que hem realitzat aquesta setmana a les dues
residències.
Rebeu una afectuosa salutació,