FAQS PREGUNTES FREQÜENTS

Podeu demanar entrevista per telèfon +34 (972) 75 83 73 o bé per correu electrònic a info@funcdaciotm.cat i us atendrem amb molt de gust.
En cas que vulgueu informació pel servei de residència o centre de dia podem concertar una entrevista presencial a fi que conegueu els nostres centres i la nostra manera de treballar. També, si ho necessiteu, us podem informar en relació amb la tramitació de les prestacions de la Llei de Dependència

Sí, el temps per residir en els centres és lliure a disposició de cada necessitat. Disposem de  places de llarga estada, d’estades temporals, de respir familiar i de centre de dia.

La Residència Vila Vella té una capacitat per a 62 persones residents. Disposa de 41 habitacions repartides en tres plantes, de les quals 20 son individuals i la resta dobles. Totes tenen llits articulats, sistema d’avisos de trucades, antena de TV i Wifi en cada habitació.

La Residència Santa Caterina té una capacitat per a 24 persones residents. Disposa de 14 habitacions, totes amb vistes exteriors, de les quals 4 son individuals. Té capacitat per a 25 usuaris de Centre de Dia.

Sí, oferim un servei de consulta mèdica per a tots els residents: seguiment periòdic, revisió i canvis de tractament, consulta amb la família i servei d’informació a familiars. També oferim atenció d’infermeria continuada. Estem en constant contacte amb l’Àrea Bàsica de Salut del municipi i donem una atenció sanitària personalitzada.

El preu varia en funció de l’estat de salut del resident, sobretot del seu grau de dependència. Us informarem del preu en l’entrevista inicial.

El preu inclou totes les atencions i serveis ordinaris des de cuina diària, bugaderia, activitats diàries, etc.
Els serveis que no estan inclosos són els serveis extres com la perruqueria, el servei de podologia i els medicaments.

Tot el nostre equip està permanentment a la vostra disposició per a qualsevol informació que us faci falta. La direcció dels dos centres, així com els seus equips sanitaris (metge/ssa i infermera) estan a la disposició de les famílies per a donar la informació que calgui a les famílies.
Disposem d’altres canals d’informació com el nostre Facebook i la pàgina web (hospitaltorroella.org). Setmanalment enviem una circular a les famílies on informem de les activitats que s’han portat a terme durant la setmana i les informacions que es creuen més adients.

Tot el nostre equip està permanentment a la vostra disposició per a qualsevol informació que us faci falta. La direcció dels dos centres, així com els seus equips sanitaris (metge/ssa i infermera) estan a la disposició de les famílies per a donar la informació que calgui a les famílies.

Disposem d’altres canals d’informació com el nostre Facebook i la pàgina web (https://www.hospitaltorroella.org/. Setmanalment enviem una circular a les famílies on informem de les activitats que s’han portat a terme durant la setmana i les informacions que es creuen més adients.

Abans de l’admissió s’informa individualment de la llista de tota la documentació que necessita el centre per fer l’ingrés. Així mateix, en el moment de fer l’ingrés es fa entrega del document de Reglament Intern de la residència i del centre de dia.

Toggle Content goes here

10.- Us preocupa alguna altra qüestió? Consulteu-nos!

També et pot interessar:

Perquè els nostres centres?

Equipaments

Modalitats d’estada