Prevenció Covid19

Invertim constantment per oferir la millor atenció a les persones que viuen a les nostres residències. La crisi sanitària provocada per l’epidèmia de COVID-19 ha fet replantejar molts aspectes relacionats amb la forma d’atendre les persones grans en situació de dependència. I així ho hem fet.  També els processos del nostre treball i l’organització dels diferents espais de les residències.

Així, les nostres residències compleixen tots els protocols marcats per la Generalitat de Catalunya pel que fa a una correcta sectorització dels centres. Estem al dia pel que fa a poder emprendre les mesures necessàries per a contenir l’expansió del virus a les dependències dels dos centres residencials.

Atenció especialitzada

Les persones amb patologies diverses requereixen un alt grau de coordinació i comunicació, per poder garantir una atenció integral que tingui en compte tots els aspectes que poden influir en la seva vida.

Mantenir o millorar el funcionament cognitiu

Per augmentar la seva qualitat de vida,  l’autoestima i la confiança en les seves capacitats cognitives duem a terme exercicis relacionats amb la memòria, el llenguatge, la concentració, entre d’altres. Els tallers d’estimulació que duem a terme ajuden a evitar la desconnexió amb l’entorn, a enfortir les relacions socials, a retardar tant com sigui possible l’aparició i desenvolupament del deteriorament cognitiu i, a més, ens permeten detectar l’aparició de demències incipients.

Activitats adaptades

Preparem tot tipus d’activitats adaptades als gustos i capacitats de les persones residents. L’objectiu és aconseguir la millor adaptació de la persona al centre, promoure la seva participació i iniciativa, afavorir el manteniment de les capacitats físiques, intel·lectuals i expressives i augmentar la seva autoestima i benestar. Duem a terme un Pla Setmanal d’Activitats.