Dimecres 2 de novembre farem proves per saber si podem declarar extingit el brot actual

Benvolguts i benvolgudes,

Avui la situació a la Residència i Centre de Dia Santa Caterina és la següent: tenim 3 persones residents que són positives per Covid. Tal com us hem anat informant, totes elles es troben bé i no presenten simptomatologia important. A més, una persona del nostre personal continua donant positiu i per això continua de baixa. Aquesta treballadora també es troba bé i no presenta simptomatologia rellevant.

Així, el dimecres 2 de novembre es realitzaran proves TAR a les persones residents que han sigut negatives i a la persona resident que ha donat positiu avui dissabte.

En el cas que en aquestes proves tothom fos negatiu podríem donar el brot per extingit i podríem restablir les visites familiars i les sortides a l’exterior de les persones residents. També podríem restablir el servei de centre de dia. Us mantindrem puntualment informats.

Aquesta setmana ens hem centrat a fer costat a les persones grans que es trobaven en aïllament per la situació de brot i en donar-los el màxim suport anímic i moral. El nostre equip està concentrant els màxims esforços en l’objectiu de donar acompanyament i suport a les persones residents que de forma temporal han vist com les seves rutines quedaven alterades. El nostre principal propòsit se centra a protegir les persones grans que viuen en els nostres centres i a recuperar la normalitat a la brevetat més gran possible.

Tant a la Residència i Centre de Dia Santa Caterina com a la Residència Vila Vella continuen les activitats de dinamització i estimulació que tan bé van a les persones residents. A la Residència Vila Vella, aquesta setmana hem realitzat el taller de reminiscència musical, una activitat que agrada molt a totes les persones grans. També hem continuat amb activitats com la gimnàstica en grup o el taller d’artesania i treballs manuals.

Recordem que les autoritats sanitàries estan advertint que la incidència de Covid i altres virus d’insuficiència respiratòria com la grip està augmentant i augmentarà en les pròximes setmanes. Per aquest motiu reiterem la importància que extremeu al màxim les mesures a fi i efecte d’evitar que els virus entrin als centres residencials.

Us deixem amb algunes imatges d’activitats que hem realitzat aquesta setmana.

Rebeu una afectuosa salutació,

 

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí –  Torroella de Montgrí, 29 d’octubre de 2022