Celebrem Santa Caterina i anunciem la celebració dels Consells de Participació

Benvolguts i benvolgudes,

Aquesta setmana celebrem Santa Caterina, patrona de la Residència i Centre de Dia Santa Caterina, amb la majoria d’activitats programades per dijous 24 de novembre, entre les quals destaquem la jornada de portes obertes que farem al llarg de tot el dia. L’endemà divendres, dia de Santa Caterina, podrem gaudir del concert de cant coral que la Coral del Món de la Parròquia de Sant Genis ens oferirà a partir de les 16.30 h.

D’altra banda, el dissabte 26 de novembre, de les 10 h a les 14 h i de les 16 h a les 20 h la Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí participarà a la Mostra d’Entitats que s’organitza amb motiu de la Fira de Sant Andreu. Us convidem a venir a visitar-nos al nostre estand de la plaça de la Vila on podreu veure els treballs d’artesania i treballs manuals que han fet les persones residents dels nostres centres.

En aquesta circular informativa també us volem informar de la celebració dels

CONSELLS DE PARTICIPACIÓ

  • Residència i Centre de Dia Santa Caterina: dimecres 30 de novembre, 19 h.
  • Residència Vila Vella: dimecres 7 de desembre, 19 h.

Tal com ja vam fer l’any passat, enguany continuarem fent els consells de participació en modalitat on-line.

La voluntat de la Fundació és facilitar la participació dels diferents agents que participen  en el dia a dia de les nostres residències: residents, famílies, treballadors i membres del Patronat. Els objectius bàsics del Consell de Participació són: informar les activitats bàsiques pròpies del servei; informar sobre la marxa de l’activitat bàsica del servei; escoltar propostes de millora per al servei.

Per tal de preveure el nivell d’assistència, us agrairem que si teniu intenció de participar ens ho feu saber confirmant la vostra participació a: info@fundaciotm.cat, abans de les dates assenyalades (2 dies abans del Consell).

Uns dies abans de la celebració del Consell de Participació us enviarem un e-mail amb l’enllaç per accedir a la sessió on-line.

L’ordre del dia previst és el següent:

  1. Salutació de la presidenta de la Fundació, Sra. Montserrat Sarasa.
  2. Presentació dels membres que formen part del Consell de Participació.
  3. Informe del gerent de la Fundació Hospital de Torroella de Montgrí, Sr. Jordi Reynés.
  4. Informe del/de la director/a tècnic/a de la residència, Sra. Olga Garcia (Residència i Centre de Dia Santa Caterina); Sr. Jordi Compte (Residència Vila Vella).
  5. Torn obert de paraula.

 

Esperem poder comptar amb la vostra participació en els consells de participació.

Per acabar aquesta circular informativa, us deixem amb algunes imatges d’activitats que hem fet durant la setmana, com la creació d’un hort a la Residència Vila Vella i l’elaboració de treballs manuals que podreu veure a la nostra parada de la Mostra d’Entitats del dissabte 26 de novembre.

Rebeu una afectuosa salutació,

 

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 22 de novembre de 2022