Dosi de reforç de la vacuna contra la Covid-19

Benvolguts i benvolgudes,

Us informem que aquesta setmana procedirem a posar la vacuna de reforç a totes les persones residents, usuaris de centre de dia i personal dels nostres centres:

  • Dimecres 28 de setembre: Residència Vila Vella.
  • Dijous 29 de setembre: Residència i Centre de Dia Santa Caterina.

La dosi de record que administrarem és ARN missatger de Pfizer i es posa passats els 4-6 mesos de la tercera dosis.

En aquest sentit, les persones que ja tenen signat el consentiment informat de quan es van posar les tres primeres dosis, no cal que el tornin a signar.

Us demanem que en cas que alguna família no vulgui que s’administri aquesta dosi de reforç ens avisi entre avui dilluns i demà dimarts. Podeu fer-ho trucant al telèfon 972 75 83 73 (recepció).

Des de la Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí es valora positivament la campanya de vacunació de la 4a dosi contra la Covid-19 que ha iniciat el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, volem posar èmfasi en la importància que té l’administració de la vacuna en l’entorn residencial, també per part del personal que treballa en residències, a fi de combatre l’aparició de brots. Encoratgem al nostre personal a posar-se aquesta quarta dosi.

En un altre ordre de coses, aquesta passada setmana hem celebrat la Festa de la Mercè amb diferents activitats que les persones residents han gaudit plenament. Ens fa especial il·lusió l’èxit que va tenir la jornada de portes obertes en la que diferents famílies hi van participar i van poder visitar les instal·lacions de la Residència Vila Vella. El mes de novembre, amb motiu de la celebració de la Festa de Santa Caterina, organitzarem també una jornada de portes obertes a la Residència Santa Caterina.

Us mostrem algunes imatges dels actes de celebració de la Festa de Mercè.

Rebeu una afectuosa salutació,

  

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 26 de setembre de 2022