Treballem en la festa de Sant Jordi

Activitats amb els residents de l'Hospital de Torroella.

Benvolguts i benvolgudes,

Ja fa un parell de setmanes que la primavera ha arribat i amb les millors temperatures és quan podem fer activitats a l’exterior que agraden molt a les persones grans. La visita al mercat de cada dilluns no pot faltar, però també fem la sortida per jugar a la petanca. Una altra activitat que agrada molt a les persones residents és el taller de musicoteràpia que fem cada mes amb l’Eloi, un músic professional que ens ofereix l’oportunitat de recordar aquelles peces musicals que han acompanyat la vida de les persones grans.

D’altra banda, us informem que actualment estem fent millores en algunes habitacions dels nostres centres, fonamentalment treballs de pintura i reparació i manteniment de parets dintre la planificació de millora i manteniment dels nostres centres. Aquests treballs es fan durant el dia, de manera que les persones residents no veuen alterat el seu dia a dia i tothom pot dormir cada nit a la seva habitació.

L’equip d’animació ja fa uns dies que treballa en els preparatius de la Festa de Sant Jordi. Com cada any, serem presents en la Fira de Llibres, Roses i Entitats que es farà a la plaça de la Vila de Torroella de Montgrí, el dimarts 23 d’abril, en horari de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h. Enguany us esperem a la parada amb les nostres roses, treballs manuals i enguany també amb una sorpresa molt especial. No deixeu de visitar-nos!!!

Finalment, recordem que el nostre equip de direcció tècnica; equip metge (metge i infermera); equip tècnic multidisciplinari (psicòloga, treballadora social, responsable d’activitats i fisioterapeutes); gerència, estem a la vostra disposició per qualsevol aspecte que vulgueu comentar. Podeu demanar hora amb qui correspongui sempre que ho necessiteu.

Us deixem amb algunes imatges de les activitats fetes els darrers dies.

Rebeu una afectuosa salutació,

 

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 5 d’abril de 2024