Posar en valor el treball de les dones a la nostra organització

Visita al Museu de la Meditererània

Benvolguts i benvolgudes,

Avui és 8 de març, Dia Internacional de les Dones. En una organització com la nostra, en la que el 90 % de la plantilla són dones, no podem deixar passar l’oportunitat per deixar constància del nostre compromís de posar en valor el treball que dia rere dia porten a terme les dones en la nostra organització. En aquest sentit, el patronat de la Fundació Hospital Torroella va aprovar en la reunió celebrada el mes d’octubre de 2023 el Pla d’Igualtat amb l’objectiu d’aconseguir la implementació de mesures per a la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes i l’eliminació de la discriminació per raó de sexe.

Seguim amb les formacions adreçades al nostre personal i aquestes darreres setmanes hem realitzat dues formacions relacionades amb les mobilitzacions de persones residents. D’altra banda, també estem duent a terme formació entre el nostre personal en manipulació d’aliments i seguretat alimentària.

Durant el mes de febrer hem tingut un temps agradable que ha fet possible fer activitats tant a dintre com a fora de les nostres residències. Nosaltres no parem i fem activitats diferents i adaptades a les possibilitats i gustos de cada persona: sortides al mercat, treballs manuals, gimnàstica, taller multisensorial, etc.

El dijous 7 de març vam fer una visita al Museu de la Mediterrània i els seus responsables ens van fer una extraordinària visita guiada pel centre que va fer les delícies de les persones grans que hi van prendre part. El Museu custodia una important col·lecció de coneixement i tradició que les persones residents van valorar moltíssim i també van poder intercanviar el seu coneixement sobre els costums, les tradicions, etc.

Us deixem amb algunes imatges de les activitats fetes els darrers dies. Rebeu una afectuosa salutació,

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí
Torroella de Montgrí, 8 de març de 2024