Reobrim el règim de visites familiars i sortides a l’exterior

Benvolguts i benvolgudes,

Us informem que en les darreres proves diagnòstiques realitzades a les persones residents de la Residència Vila Vella, totes les persones han donat negatiu per Covid-19 fet que ens ha permès donar per extingit el petit brot que es va generar. Aquest fet, sumat a l’elevada necessitat que tenen tant les persones residents dels nostres centres com les seves famílies de recuperar les visites i les sortides a fora de la residència, ens ha fet prendre la decisió de reobrir el règim de visites familiars i sortides a l’exterior.

La reobertura de les visites i les sortides serà a partir del dilluns 18 de juliol i serà en les mateixes condicions que anàvem fent darrerament. Les visites i les sortides es faran prèvia comunicació amb el centre residencial, podeu concertar visita o sortida trucant al tel. 972 75 83 73.

PROTOCOL DE VISITES I SORTIDES ALS NOSTRES CENTRES

  1. Les visites i les sortides es faran amb cita prèvia de dilluns a diumenge de 10 h a 12.30 h i de 16 h a 18.30 h.
  2. Evitar fer la visita o sortida si no us trobeu bé o presenteu simptomatologia compatible amb la infecció per Covid.
  3. Signar la declaració responsable.
  4. En tot moment mentre duri la visita o la sortida, ús de la mascareta quirúrgica i preferiblement FFP2.
  5. Rentada de mans.
  6. En les sortides de la residència mantenir la distància social amb persones que no porten la mascareta posada.
  7. El centre de residencial haurà de supervisar la correcta col·locació de la mascareta en els visitants i en les persones residents.
  8. En les sortides evitar anar a llocs d’interior amb concurrència de persones (restaurants, cafeteries, centres religiosos, etc.).
  9. En cas que un cop hàgiu fet la visita o la sortida, tingueu constància de ser positius per Covid o ser contacte estret d’una persona positiva confirmada, avisar al centre residencial.

Us demanem la màxima col·laboració per acomplir amb aquest protocol de forma estricta i diligent a fi d’evitar al màxim un brot a la residència.

Aquests dies que no hem pogut fer visites ni sortides hem intensificat les activitats a dintre les residències a fi de minorar al màxim els efectes negatius que té el fet de no poder mantenir contacte amb les persones familiars. Les activitats del dia a dia intentem que siguin tan animades com sigui possible per suplir la manca de sortides a l’exterior.

Com sempre les activitats a les dues residències no s’aturen. Continuem amb “les tardes a la fresca”, amb tallers com els d’aromateràpia, horticultura, regar les plantes de la terrassa interior i del claustre, fitxes cognitives i activitats que desenvolupin la memòria i la destresa intel·lectual com el bingo, la pesca, els treballs manuals… Al mateix temps que intentem mantenir els espais de l’entorn el més bonic possible amb els ornaments i treballs que hem fet. Així estem a la Residència com si fos a casa pròpia.

Com sempre fem volem acabar aquesta circular demanant-vos que extremeu les mesures de prevenció contra la Covid en la vostra vida diària i recomanant-vos que continueu utilitzant la mascareta en espais tancats amb afluència de públic.

Us deixem amb algunes imatges d’aquesta passada setmana, esperem que estigueu molt bé.

Rebeu una afectuosa salutació,

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 15 de juliol de 2022