Benvolguts i benvolgudes,

Aquesta setmana us informem d’una millora que hem realitzat a la Residència Vila Vella amb la renovació del sistema de timbres de les habitacions i lavabos. Cal dir que el sistema que teníem era molt vell i havia quedat obsolet, de manera que amb aquesta inversió renovem un dispositiu que és molt important per al benestar de les persones residents.

D’altra banda, us informem també que aquesta setmana hem iniciat un nou projecte adreçat a la plantilla que treballa als nostres centres, es tracta d’un servei de fisioteràpia adreçat a les treballadores i treballadors dels nostres centres residencials. Aquesta iniciativa es realitzarà com a resposta a la necessitat expressada per la nostra plantilla amb la finalitat de millorar la seva salut física i emocional durant la jornada laboral.

En un altre ordre de coses us volem anunciar que aquest poper diumenge 30 de juliol a l’església parroquial de Sant Genis se celebrarà la Trobada en honor de la Mare de Déu de Lourdes amb el següent programa:

– 17.30 h. Res del rosari
– 18 h. Eucaristia i processó amb la Coral del Món

Us informem d’aquesta celebració per tal que si alguna persona resident dels nostres centres hi vol assistir, cal que la família es faci responsable del seu trasllat i retorn al centre residencial. Us agrairem que en cas que vulgueu portar el vostre familiar a la celebració de la parròquia ens ho feu saber per tal de tenir la persona a punt, diumenge a la tarda.

Les activitats als nostres centres residencials no s’aturen i intentem realitzar-les en espais i horaris que s’allunyin de la intensa calor que està fent aquest mes de juliol. Us deixem amb algunes imatges d’aquesta passada setmana, esperem que estigueu molt bé.

Rebeu una afectuosa salutació,

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí
Torroella de Montgrí, 27 de juliol de 2023