Preparant la Festa de la Mercè

Benvolguts i benvolgudes,

La setmana vinent celebrem la Festa de la Mercè, patrona de la Residència Vila Vella, amb un programa d’activitats pensat especialment en les persones residents i també en les seves famílies. A continuació us detallem les activitats que hem preparat a la Residència Vila Vella:

DIJOUS 21 DE SETEMBRE

De les 10 h – 13 h i de les 16 h – 18 h. Jornada de portes obertes a la Residència Vila Vella (cal apuntar-se abans).

16 h. Bingo especial de la Mercè.

DIVENDRES 22 DE SETEMBRE

11 h. Missa amb motiu de la Mare de Déu de la Mercè.

16 h. Festa dels indians al claustre de l’Hospital.

DISSABTE 23 DE SETEMBRE

17.30 h a la plaça de la Vila de Torroella de Montgrí. Audició de sardanes amb la Cobla Foment del Montgrí.

 

JORNADA DE PORTES OBERTES:

El dijous 21 de setembre hem previst una jornada de portes obertes per tal que les famílies que així ho desitgin puguin entrar a la Residència Vila Vella i puguin visitar les diferents instal·lacions i espais. En les portes obertes d’enguany us volem ensenyar espais com la bugaderia, la cuina, la capella, etc.

Tothom que vulgui participar en la jornada de portes obertes cal que s’apunti trucant a la recepció de la Residència Vila Vella – Tel. 972 75 83 73. La jornada de portes obertes està organitzada en franges horàries de mitja hora amb un màxim de dues persones per franja.

FESTA DES INDIANS

El divendres 22 de setembre a partir de les 16 h us convidem a la Festa dels Indians al claustre de l’Hospital, on podrem gaudir de la música amb els ritmes i sons cubans i també d’un refrescant “mojito”. Convidem a tots els familiars que ho desitgin que ens acompanyin en aquesta celebració, això sí, veniu vestits de blanc.

AUDICIÓ DE SARDANES

El dissabte 23 de setembre a les 17.30 h tenim l’audició de sardanes a la plaça de la Vila. Des d’una hora abans, us esperem a la Residència Vila Vella per col·laborar en el trasllat de persones residents a la plaça de la Vila on podrem gaudir de l’audició de sardanes amb la Cobla Foment del Montgrí.

Us deixem amb algunes imatges d’aquesta passada setmana i també de setmanes anteriors, esperem que estigueu molt bé.

Rebeu una afectuosa salutació,

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

 Torroella de Montgrí, 15 de setembre de 2023