Especial atenció amb la calor

Benvolguts i benvolgudes,

Des de la setmana passada, als nostres centres residencials hem recuperat l’organització de les visites familiars i sortides de les persones residents amb canvis que fan que ens acostem molt al format que teníem abans de l’epidèmia.

Estem tenint uns dies de molta calor, fet que obliga al nostre personal d’atenció directe a prestar especial atenció que els nostres residents no pateixin les conseqüències de la calor. En aquest sentit, portem a terme un seguit de mesures per pal·liar la calor que tot seguit us detallem:

  • Evitem l’exposició al sol.
  • Evitem esforços físics continuats.
  • Potenciem estar en espais frescos i resguardats de la calor.
  • En les zones on disposem d’aire condicionat, el tenim engegat a temperatura recomanable per refrescar l’ambient (evitem posar-lo massa fred).
  • Hem reforçat la instal·lació de ventiladors a les habitacions.
  • Hidratem de forma constant les persones residents, encara que no tinguin sensació de set.
  • En les hores d’exposició solar tenim les persianes de les habitacions baixades i al vespre obrim finestres perquè entri fresca.

Malgrat la calor, no parem de fer activitats que siguin plaents i satisfactòries a les persones residents dels nostres centres, activitats que poden ser individuals o en grup. Una de les activitats que més agraden a les persones residents dels nostres centres és l’activitat de bany a la platja que estem realitzant les darreres setmanes. Hi anem ben aviat al matí, quan el sol encara no pica i fem un bany relaxat i refrescant que aporta molt de benestar a totes les persones residents.

En un altre ordre de coses, us informem que després de més de tres anys de tenir-les tancades pels efectes de l’epidèmia de la Covid, hem reobert les portes del carrer Hospital i de la capella de l’Hospital. Per la Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí, és un valor i un motiu d’orgull que la Residència Vila Vella estigui ubicada en un edifici que forma part del patrimoni històric i monumental del municipi de Torroella de Montgrí, l’antic Hospital de Torroella.

Us deixem amb algunes imatges d’aquesta passada setmana, esperem que estigueu molt bé.

Rebeu una afectuosa salutació,

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 14 de juliol de 2023