Recuperem la sortida al mercat del dilluns

Benvolguts i benvolgudes,
Aquesta setmana hem recuperat una altra activitat que havíem deixat de fer amb l’epidèmia: la sortida al mercat dels dilluns, amb la visita a la parada de xurros inclosa. Sortir fora de la residència és una activitat que va molt bé a les persones residents i la visita al mercat és una activitat que agrada molt a les persones grans. Si a la visita al mercat hi afegim la possibilitat d’anar a menjar xocolata amb xurros, la cosa ja no pot fallar!

D’altra banda, el nostre equip d’animació està preparant la sortida a l’Espai Ter en el programa Apropa Cultura, un projecte que permet que persones grans que viuen a residències puguin assistir a espectacles d’arts escèniques. En el nostre cas, la sortida la farem dissabte 1 abril a les 19.30 h per veure l’espectacle de teatre musical “Beethoven para Elisa”.

Aquesta setmana també hem tingut la visita d’un dels nostres proveïdors que ens ha vingut a ensenyar el nou model de butaca que adquirirem a les nostres residències. Es tracta d’un model especialment pensat per a persones amb alta dependència i que ofereix excel·lents prestacions de comoditat combinada amb una bona funcionalitat per al personal que treballa amb les persones residents. S’adquiriran 6 unitats d’aquestes butaques (4 per a la Residència Vila Vella i 2 per a la Residència Santa Caterina).

Us deixem amb algunes imatges d’activitats que hem realitzat aquesta setmana.

Rebeu una afectuosa salutació,

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí
Torroella de Montgrí, 17 de març de 2023