Bona Setmana Santa!

Benvolguts i benvolgudes,
En la circular d’aquesta setmana volem recordar que des de ja fa unes setmanes hem ampliat els espais per a les visites de familiars als nostres centres.

RESIDÈNCIA VILA VELLA
– Zones actuals on ja estem fent visites: espais de la recepció, sala situada al claustre de la planta baixa i claustre exterior.
– Les habitacions de les persones residents. A excepció que el company d’habitació estigui present o ja s’estigui fent la visita per part dels familiars de l’altra persona resident.
– Nou espai preparat per a les visites familiars situat a la segona planta de la residència.

RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA SANTA CATERINA
– Zones actuals on ja estem fent visites: espai situat al vestíbul de la residència.
– Les habitacions de les persones residents. A excepció que el company d’habitació estigui present o ja s’estigui fent la visita per part dels familiars de l’altra persona resident.
– Nous espais preparats per a les visites familiars situats a la sala d’estar de cada planta.

L’horari de visites als residents i sortides és de 09.45 h a 12.45 h i de 15.30 h a 18.30 h de dilluns a diumenge.

També volem insistir que sempre que ho desitgeu podeu demanar hora per mantenir una entrevista amb el nostre servei mèdic, infermera o direcció tècnica de la residència. Per fer-ho us podeu posar en contacte amb nosaltres per demanar hora via telefònica 972 75 83 73 o via e-mail: info@fundaciotm.cat.

Aquesta setmana hem continuat amb el programa d’activitats a les dues residències: estem preparant treballs manuals per ensenyar a la parada el dia de Sant Jordi, hem fet activitat de fisioteràpia individual i col·lectiva, hem dedicat una tarda a la reminiscència musical i a ballar sardanes, etc.

Aprofitant el bon temps hem continuat amb les sortides que tant agraden a les persones residents, com la sortida al mercat, la sortida per anar a jugar a la petanca i aquest dissabte 1 d’abril a les 19.30 h serem a l’Espai Ter a l’espectacle de teatre musical “Beethoven para Elisa”. Aprofitem aquest espai per desitjar-vos una bona Setmana Santa.

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí
Torroella de Montgrí, 31 de març de 2023