Bona diada de Sant Jordi

Benvolguts i benvolgudes,
Estem en plena primavera i la bonança ens permet sortir a fora el carrer i gaudir del bon temps que està fent. Tal com ja us vam informar, el passat dissabte 1 d’abril vam ser a l’Espai Ter a l’espectacle de teatre musical “Beethoven para Elisa”. Les persones residents que hi van assistir van gaudir d’allò més amb aquesta representació.

Aquesta setmana hem fet taller de reminiscència musical amb l’Eloi i taller d’herbes aromàtiques i plantes medicinals amb en Guillem del Parc de les Olors.

En un altre ordre de coses us recordem que diumenge 23 d’abril, diada de Sant Jordi ens trobareu de les 10 h a les 14 h i de les 16 h a les 18 h a la parada de la Fundació Hospital Torroella en el marc de la Fira de Llibres, Roses i Entitats que tindrà lloc a la plaça de la Vila de Torroella (en cas de mal temps es farà aquesta activitat al Convent dels Agustins).

Us esperem a la nostra parada on podreu comprar la rosa de Sant Jordi i on podreu veure una mostra de treballs manuals fetes per les persones residents als nostres centres.

Volem animar-vos a venir a buscar el vostre familiar i participar en la nostra parada, acompanyant-lo a la plaça de la Vila i gaudir d’aquesta festa tan bonica i emblemàtica del calendari festiu català.

Aprofitem per desitjar-vos una bona diada de Sant Jordi.

Us deixem amb algunes imatges d’activitats que hem portat a terme durant aquesta setmana, desitgem que estigueu molt bé, us enviem una afectuosa salutació.

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí
Torroella de Montgrí, 14 d’abril de 2023