Tasques de millora i manteniment a 21 habitacions dels nostres centres

Benvolguts i benvolgudes,
Aquestes setmanes estem duent a terme tasques de manteniment en algunes habitacions de les nostres residències que inclouen tasques de millora en les connexions elèctriques, massillat i pintura a les parets. Aquestes tasques les estem realitzant sense afectar la vida dels nostres residents donat que els pintors comencen les tasques al matí i procurem que al vespre quan arriba l’hora d’anar a dormir l’habitació estigui acabada i a punt. Els materials que s’utilitzen són totalment inodors a l’efecte de protegir d’olors desagradables a les persones residents. En total enguany hem acomplert tasques de millora i manteniment a un total de 9 habitacions a la Residència Santa Caterina i 12 habitacions a la Residència Vila Vella.

Aquesta setmana hem continuat amb les activitats als nostres centres residencials, tant a dintre els centres com a l’exterior: sortida al mercat, joc de la petanca, activitats de gimnàs grupal i individualitzat, tallers de musicoteràpia, jocs grupals, etc. Com sempre fem, acompanyem aquesta circular amb algunes imatges d’activitats que hem portat a terme durant aquesta setmana.

El diumenge 23 d’abril la Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí va ser present a la Fira de Llibres, Roses i Entitats organitzada per l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. A la nostra parada hi van ser presents el nostre personal i part de les persones residents on es van vendre roses i treballs manuals fets per les persones residents als nostres centres. La nostra parada no va parar de rebre visites de familiars i persones que volien estar una estona amb els nostres residents.

D’altra banda, també us volem informar que el passat divendres 28 d’abril a la Residència i Centre de Dia Santa Caterina vam celebrar un acte de reconeixement a la nostra treballadora Carme Vila Coll que enguany s’ha jubilat. La Carme ha treballat 17 anys a la nostra entitat i des d’aquest espai volem agrair la professionalitat i dedicació que sempre ha mostrat en la missió d’atendre les persones residents, usuaris del servei de centre de dia i també acompanyament als familiars.

Estem ja preparant activitats del mes de juny, com la nostra participació en el FIMAG – Fira de la Màgia i també la celebració de la Festa de Sant Joan.
Desitgem que estigueu tots/es molt bé, us enviem una afectuosa salutació,

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí
Torroella de Montgrí, 5 de maig de 2023