Ampliem les zones de visita de familiars als nostres centres residencials

Ampliem les zones de visites dels familiars a les nostres residències.

Benvolguts i benvolgudes,

Tal com us anunciàvem la setmana passada, a partir d’aquesta setmana ampliarem les zones de visita als nostres centres residencials, de manera que els familiars podran fer les visites a les persones residents dels nostres centres en els següents espais:

 

RESIDÈNCIA VILA VELLA

  • Zones actuals on ja estem realitzant visites: espais de la recepció, sala situada al claustre de la planta baixa i claustre exterior.

 

  • Les habitacions de les persones residents. A excepció que el company d’habitació estigui present o ja s’estigui fent la visita per part dels familiars de l’altra persona resident.

 

  • Nou espai preparat per a les visites familiars situat a la segona planta de la residència.

 

RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA SANTA CATERINA

  • Zones actuals on ja estem realitzant visites: espai situat al vestíbul de la residència.

 

  • Les habitacions de les persones residents. A excepció que el company d’habitació estigui present o ja s’estigui fent la visita per part dels familiars de l’altra persona resident.

 

  • Nous espais preparats per a les visites familiars situats a la sala d’estar de cada planta.

 

L’horari de visites als residents i sortides és de 09.45 h a 12.45 h i de 15.30 h a 18.30 h de dilluns a diumenge.

 

Per a una correcta utilització i organització dels espais dedicats a les visites, cal avisar de la realització de les visites. Ho podeu fer mitjançant el tel. 972 75 83 73 / mail: info@fundaciotm.cat / o directament a la recepció de la residència.

 

Per a la correcta organització del centre residencial és molt important que es compleixi de manera escrupolosa l’horari de visites.

 

Amb el desig que aquesta ampliació d’espais per a les visites familiars suposi una millora en el servei que oferim a  les persones residents i a les seves famílies, demanem la vostra col·laboració per tal de seguir de forma correcta aquest nou sistema de visites.

 

Us adjuntem el nou document de Reglament de Visites i Sortides.

 

 

Rebeu una afectuosa salutació,

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 28 de febrer de 2023