Recuperar activitats en grup a l’exterior i homenatge a treballadores que es jubilen

Benvolguts i benvolgudes,

Aquesta setmana, dimecres 10 de novembre, hem celebrat el Consell de Participació de la Residència i Centre de Dia Santa Caterina, en modalitat on-line. En el Consell hi van ser presents membres del Patronat de la Fundació Hospital de Torroella de Montgrí amb la seva presidenta, Montserrat Sarasa al capdavant; el gerent de la Fundació; la directora de la residència i personal tècnic de la residència. També ens van acompanyar algunes famílies, així com persones residents del centre, que amb les seves aportacions ens ajuden a millorar aspectes de l’organització del nostre centre. Properament, us farem arribar l’acta del Consell a fi que estigueu al dia de què es va tractar. Voldríem agrair a les famílies i persones residents que van assistir al Consell de Participació, i als que no vau poder assistir us emplacem a què ho feu en el proper.

Un dels aspectes que es van tractar en el Consell de Participació és que a partir de la setmana vinent volem començar a recuperar alguna de les activitats que realitzàvem en grup a l’exterior de les residències, com per exemple la petanca. Esperem que la situació epidemiològica permeti poder anar portant a terme mesures d’obertura que en el cas que es concretin caldrà anar realitzant amb el principi de prudència.

El divendres 12 de novembre hem fet un petit acte d’homenatge a dues treballadores que enguany s’han jubilat, la Maria Rosa Sabater i la Setefilla Jerez, i a una treballadora que ha complert 25 anys treballant amb nosaltres, la Fina Soler. Per a la Fundació Hospital de Torroella de Montgrí ha estat una gran satisfacció tenir aquestes treballadores durant tots aquests anys amb nosaltres i els agraïm de tot cor la seva tasca i dedicació cap a les persones grans i les seves famílies.

Finalment, informar-vos que ja tenim disponible la loteria de Nadal i que en cas que en vulgueu adquirir algun dècim ens ho podeu comunicar.

Us deixem amb algunes imatges d’aquesta passada setmana, esperem que estigueu molt bé.

Rebeu una afectuosa salutació,

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 12 de novembre de 2021