Celebrem la castanyada i dimecres vinent, el Consell de Participació de la Residència Santa Caterina

Benvolguts i benvolgudes,

Tal com us vam informar en la circular de la setmana passada, la Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí té la intenció d’organitzar els Consells de Participació dels seus dos centres, enguany en la modalitat on-line.

El dimecres 10 de novembre a les 19 h celebrarem el Consell de Participació de la Residència Santa Caterina. Per tal de preveure el nivell d’assistència, us agrairem que si teniu intenció de participar ens ho feu saber confirmant la vostra participació a: info@fundaciotm.cat, abans d’aquest dilluns 8 de novembre.

El mateix dia de la celebració del Consell de Participació us enviarem un e-mail amb l’enllaç per accedir a la sessió on-line del Consell.

LA VOSTRA PARTICIPACIÓ EN EL CONSELL ÉS ESSENCIAL PER TAL QUE AQUEST TINGUI SENTIT I ENS AJUDA DE FORMA SIGNIFICATIVA A LA MILLORA DEL NOSTRE SERVEI. PARTICIPEU-HI.

La setmana passada vam celebrar la castanyada i vam organitzar un taller d’elaboració de panellets que van sortir boníssims i que tothom va poder degustar.

A poc a poc anem recuperant activitats que ens ajuden a millorar el benestar de les persones residents, com per exemple el taller de musicoteràpia que aquesta setmana hem pogut recuperar en format presencial amb el músic Eloi. Aquest taller musical, a més de cantar, ofereix la possibilitat de recuperar aquelles cançons que són significatives per a les persones residents i és un moment excel·lent per treballar la memòria.

Aquesta setmana hem finalitzat els treballs de pintura de les dues façanes de la Residència Vila Vella (les del Passeig Vicenç Bou i carrer del Carme). D’altra banda ja tenim també la nova furgoneta de la Fundació  (100% elèctrica) ben retolada amb la nostra imatge. Cal dir que aquesta furgoneta ha estat finançada, en part, amb els fons recaptats per la Gala Pro Baix Ter promoguda per Giropoma i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí amb l’Espai Ter.

Pel que fa a la Residència Santa Caterina, continuem amb els treballs de pintura i millora d’algunes habitacions.

Us deixem amb algunes imatges d’aquesta passada setmana, esperem que estigueu molt bé i a les famílies que teniu algun familiar a la Residència Santa Caterina us animem a participar en el Consell de Participació del dimecres vinent. Recordeu enviar-nos mail de confirmació abans de dilluns a info@fundaciotm.cat.

Rebeu una afectuosa salutació,

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 5 de novembre de 2021