Nou pla de gestió de la Covid-19 a les resdiències i Consells de participació on-line

Benvolguts i benvolgudes,

Aquest divendres 19 d’octubre s’ha publicat el nou pla sectorial de gestió de la infecció pel coronavirus SARS-CoV-2 a les residències. Aquest nou pla incorpora una certa flexibilització en algunes mesures que fins ara s’han anat donant a les residències, sobretot en matèria de règim de vistes i sortides a les persones residents. En aquest sentit, el nostre equip de direcció i tècnic està analitzant aquest nou pla a fi d’adaptar les noves mesures a les possibilitats que tenim als nostres centres, amb l’objectiu d’afavorir la interrelació de les persones residents i les seves famílies i fer això compatible amb la seguretat de tothom. Al llarg de la setmana vinent us comunicarem quines mesures implementem als nostres centres residencials, Vila Vella i Santa Caterina.

D’altra banda, també us volem informar que enguany volem recuperar la celebració dels Consells de Participació, aquest any i donada la situació sanitària ho farem en modalitat on-line. La voluntat de la Fundació és facilitar la participació dels diferents agents que participen  en el dia a dia de les nostres residències: residents, famílies, treballadors i membres del Patronat. Els objectius bàsics del Consell de Participació són: informar les activitats bàsiques pròpies del servei; informar sobre la marxa de l’activitat bàsica del servei; fer propostes de millora per al servei. Estem convençuts que després de l’any que hem passat arran de la situació d’epidèmia, hi ha moltes coses a comentar i per expressar per part de tothom.

Per tot això, us fem avinent les dates de celebració dels Consells de Participació en modalitat on-line:

CONSELLS DE PARTICIPACIÓ ON-LINE:

  • Residència Santa Caterina: dimecres 10 de novembre a les 19 h. Confirmar assistència abans del dilluns 8 de novembre
  • Residència Vila Vella: dimecres 1 de desembre a les 19 h. Confirmar assistència abans del dilluns 29 de novembre.

Per tal de preveure el nivell d’assistència, us agrairem que si teniu intenció de participar ens ho feu saber confirmant la vostra participació a: info@fundaciotm.cat, abans de les dates assenyalades.

Uns dies abans de la celebració del Consell de Participació us enviarem un e-mail amb l’enllaç per accedir a la sessió on-line del Consell.

L’ordre del dia previst és el següent:

  1. Salutació de la Presidenta de la Fundació, Sra. Montserrat Sarasa
  2. Presentació dels membres que formen part del Consell de Participació
  3. Informe del gerent de la Fundació Hospital de Torroella de Montgrí, Sr. Jordi Reynés
  4. Informe del/de la director/a tècnic/a de la residència
  5. Torn obert de paraula

Esperem poder comptar amb la vostra participació en els consells de participació.

Per acabar aquesta circular informativa, us deixem amb algunes imatges d’activitats que hem fet durant la setmana, per exemple l’elaboració de manualitats que podreu veure a la parada que farem en el marc de la Mostra d’Entitats que es farà en motiu de la Fira de Sant Andreu. Us mantindrem informats!

Rebeu una afectuosa salutació,

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 24 d’octubre de 2021