Gaudim de la tardor amb activitats com la jardineria

Gaudim de la tardor amb activitats de jardineria 1

Benvolguts i benvolgudes,

Com ja us hem informat en altres comunicacions actualment i seguint el protocol vigent, estem realitzant PCR a tot el nostre personal cada quinze dies. En les PCR fetes aquesta setmana, el nostre personal d’ambdues residències ha donat negatiu.

Aquests dies es va notant el canvi de temperatura i l’entrada d’una nova estació, la tardor. Les persones residents van fent activitats significatives relacionades amb l’estació de l’any de manera que això fa que estiguin connectades amb la realitat de cada moment. En aquests moments estem començant a preparar activitats com la castanyada que celebrarem a finals d’aquest mes d’octubre.

D’altra banda, us volem recordar que actualment estem fent les visites i sortides de dilluns a divendres. En el cas que alguna família vulgui fer una visita o sortida en cap de setmana o festiu, us demanem que ens aviseu amb temps a fi i efecte de poder organitzar-ho correctament.

Us deixem amb algunes imatges d’aquesta setmana on podreu veure l’activitat de jardineria que vam portar a terme amb les persones residents de la Residència i Centre de Dia Santa Caterina.

Rebeu una afectuosa salutació,

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 15 d’octubre de 2021

Gaudim de la tardor amb activitats de jardineria 1Gaudim de la tardor amb acivitats de jardineria 2Gaudim de la tardor amb activitats de jardineria 3Guadim de la tardor amb activitats de jardineria 4