Implantació del certificat digital Covid19 i estand a la Fira de Sant Andreu

Benvolguts i benvolgudes,

Donat l’augment progressiu de la incidència de la infecció per coronavirus SARS-CoV-2 de les últimes setmanes, el Govern de la Generalitat, a través del PROCICAT ha establert la implantació del certificat digital COVID per les persones que vulguin accedir a les residències de gent gran i persones amb discapacitat per visitar un familiar.

Així mateix, en el marc d’aquesta decisió, el PROCICAT també deixa clar que les persones que no disposin del certificat digital COVID se’ls oferirà la realització d’un TAR a la mateixa residència.

Aquestes mesures havien d’entrar en vigor des d’aquest divendres 26 de novembre, però a causa dels problemes logístics que s’han donat en els recursos perquè la població pogués accedir al seu certificat digital COVID, la Generalitat de Catalunya ha decidit posposar aquesta mesura.

Creiem, però que la implantació d’aquesta mesura serà imminent i us en mantindrem degudament informats.

Us volem informar que aquest dissabte 27 de novembre ens trobareu a l’estand que hem preparat amb motiu de la Fira de Sant Andreu a la Mostra d’Entitats. A l’estand podreu veure una mostra dels treballs manuals que les persones residents han elaborat amb tan bon gust i també oferirem informació a tothom que s’interessi pel servei que oferim als nostres centres.

D’altra banda, el divendres 3 de desembre, a la capella de la Residència Vila Vella celebrarem una missa en record de les persones d’ambdues residències que ens han deixat els darrers dos anys. Cal dir que aquesta és una missa que celebràvem cada any i que l’any passat vam decidir no celebrar. Aquest any i en un format íntim, volem tenir aquest record cap a totes les persones que durant els dos darrers anys ens han deixat. A aquesta missa només hi podran accedir les persones residents de la Residència Vila Vella.

Per acabar aquesta circular informativa, us deixem amb algunes imatges d’activitats que hem fet durant la setmana, en especial la celebració que vam fer dijous 25 de novembre en motiu de Santa Caterina, patrona de la Residència Santa Caterina. També podreu veure imatges de l’animada partida de petanca que vam tenir fa uns dies.

Us volem demanar que davant l’empitjorament de la situació epidemiològica que estem tenint darrerament, extremeu al màxim les mesures d’higiene i prevenció en totes les visites o sortides que realitzeu amb el vostre familiar.

Rebeu una afectuosa salutació,

 

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 26 de novembre de 2021