Recomanem tenir WhatsApp i Telegram per fer videotrucades als residents

Benvolgudes famílies,

Les proves PCR realitzades aquesta setmana a tot el personal de les dues residències, Vila Vella i Santa Caterina, han donat NEGATIU. Així mateix, les proves PCR a totes les persones residents de la Residència Santa Caterina han donat també NEGATIU. Rebem aquests resultats com una magnífica notícia.

A la Residència Vila Vella continuem amb la sectorització en una zona específica de la residència de 14 persones residents que van donar POSITIU en les proves realitzades el passat dilluns 26 de juliol. Totes aquestes persones residents que van donar positiu es troben bé i sense simptomatologia. El nostre equip d’atenció directe i d’infermeria fa el seguiment i control de símptomes de manera continuada.

La propera setmana continuarem fent proves PCR tant al personal com a les persones residents de les dues residències. Us informarem puntualment dels resultats.

Durant el període de temps que no es puguin fer visites ni sortides, volem posar totes les facilitats per tal que les persones residents i familiars mantinguin la comunicació i el vincle, aspecte fonamental per a la seva salut emocional. Per aquest motiu us demanem que totes les persones familiars que desitgin fer vídeo trucades tinguin les dues aplicacions WHATSAPP i TELEGRAM descarregades al seu dispositiu mòbil. La majoria tenim l’aplicació Whatsapp al mòbil i en canvi l’aplicació Telegram no és tan habitual. No obstant, us demanem que us descarregueu també l’aplicació Telegram perquè podem posar-nos en contacte amb vosaltres amb qualsevol de les dues aplicacions.

D’altra banda, a les famílies de la Residència Santa Caterina us demanem que si teniu objectes personals o qualsevol cosa per al vostre familiar, ens ho porteu directament a la Residència Santa Caterina. Així mateix, també a les famílies de la Residència Santa Caterina, us demanem que durant aquest període de restriccions no porteu més roba.

Aquesta setmana hem rebut la visita de dos tècnics de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya i dels responsables del seguiment epidemiològic a la nostra zona que han pogut comprovar que tots els circuits i processos que tenim a les nostres residències s’ajusten als protocols marcats.

Malgrat les restriccions que hem hagut de fer a causa de la situació epidemiològica, us volem dir que estem bé i forts i que l’activitat als dos centres no s’atura. Us deixem amb algunes imatges d’aquesta setmana.

Rebeu una afectuosa salutació,

 

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

                                                                       Torroella de Montgrí, 30 de juliol de 2021