Tornem a ser residència verda i podem donar el brot com a superat

Benvolguts i benvolgudes,

Avui, després de sis setmanes d’haver-se detectat el brot per COVID19 a la Residència Vila Vella us podem dir que tornem a ser residència verda i que podem donar el brot com a superat. A partir d’ara ens centrarem a fer totes les accions oportunes a fi de recuperar la normalitat en el funcionament del centre i a possibilitar que les persones residents recuperin també els hàbits i costums de la seva vida amb la màxima normalitat. Aquesta setmana, per exemple, ens hem centrat a fer que totes les persones residents puguin tornar a la seva habitació, fet que per a ells és de gran importància.

El fet de voler recuperar la normalitat no vol dir que deixem d’extremar les màximes mesures d’higiene i prevenció, actitud que no hem deixat de portar a terme en cap moment.

Actualment el balanç és el següent:

RESIDÈNCIA VILA VELLA:
– Personal: 0 positius
– Persones residents: 0 positius

RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA SANTA CATERINA
– Personal: 0 positius
– Persones residents: 0 positius

Us volem informar també que les 4 persones residents que es trobaven ingressades a Palamós tornen a ser a la Residència Vila Vella i que es troben bé.

A les dues residències, Residència Vila Vella i Residència Santa Caterina, recuperem el funcionament:
– Recuperem els professionals externs dels serveis de perruqueria i podologia.
– Recuperem les visites i les sortides amb familiars. A partir de dilluns vinent dia 6 de setembre ens posarem en contacte amb vosaltres a fi de programar 1 visita o 1 sortida a la setmana.
– Recuperem els ingressos en servei de residència.

No ens cansarem d’insistir en la importància que té el compliment de totes les mesures d’higiene i prevenció en les visites i en les sortides, i en la necessitat de fer cas escrupolós de les indicacions que el nostre personal us donaran:
– Signar la Declaració Responsable.
– Higiene continuada de mans.
– Utilització de mascareta en tot moment, tant del familiar com del resident.
– Mantenir la distància social.

D’altra banda us volem informar que donades les circumstàncies que hem viscut aquest estiu arran del brot d’infecció que hem patit, el nostre equip de direcció i tècnic d’ambdues residències ha pres la decisió que les persones residents dels nostres centres no assisteixin als actes de la Gala Pro Baix Ter que ha de celebrar-se a l’Espai Ter el diumenge 19 de setembre. Com sabeu, aquesta iniciativa solidària ha estat promoguda per Giropoma i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i enguany va destinada a retre homenatge a les persones residents de les residències del municipi i també a tot el seu personal.

Si bé les persones residents dels nostres centres no assistiran a la Gala, sí que ho farà una representació del nostre personal així com el Patronat de la Fundació. Des d’aquí volem animar a les famílies a prendre part en aquesta activitat solidària que destinarà tota la recaptació a les tres residències del municipi de Torroella de Montgrí-l’Estartit.

Encetem el mes de setembre amb la màxima il·lusió i amb el convenciment que hem deixat enrere un mes d’agost molt complicat. Avui podem dir que donem el brot per superat i que ens disposem a anar recuperant la normalitat que tant necessitem. Tot i que aquest estiu ha estat dur, us hem de dir que les persones residents de les nostres residències no han deixat en cap moment les seves activitats i han mantingut un elevat ritme d’activitat.
Us deixem amb un petit recull d’imatges d’aquest estiu.

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí
Torroella de Montgrí, 3 de setembre de 2021