Preparant Santa Caterina

Benvolguts i benvolgudes,

Aquesta setmana estem fent els preparatius per a la celebració de la Festa de Santa Caterina, patrona de la Residència i Centre de Dia Santa Caterina. Us avancem que el dijous 23 de novembre serà el dia que farem la major part de les activitats. En la circular de la setmana vinent us informarem amb més detall de la programació d’activitats previstes.

D’altra banda, el dissabte 25 de novembre, de les 10 h a les 14 h i de les 16 h a les 20 h la Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí participarà en la Mostra d’Entitats que s’organitza en motiu de la Fira de Sant Andreu. Us convidem a venir a visitar-nos al nostre estand de la plaça de la Vila on podreu veure els treballs d’artesania i treballs manuals que han fet les persones residents dels nostres centres.

En aquesta circular informativa també us volem informar de la celebració dels

CONSELLS DE PARTICIPACIÓ

  • Residència i Centre de Dia Santa Caterina: dimarts 21 de novembre, 20.30 h.
  • Residència Vila Vella: dijous 23 de novembre, 19 h.

Enguany recuperem la celebració dels consells de participació en format presencial als centres residencials.

La voluntat de la Fundació és facilitar la participació dels diferents agents que participen en el dia a dia de les nostres residències: residents, famílies, treballadors i membres del Patronat. Els objectius bàsics del Consell de Participació són: informar les activitats bàsiques pròpies del servei; informar sobre la marxa de l’activitat bàsica del servei; escoltar propostes de millora per al servei.

Per tal de preveure el nivell d’assistència, us agrairem que si teniu intenció de participar ens ho feu saber confirmant la vostra participació a: info@fundaciotm.cat, abans de les dates assenyalades (2 dies abans del Consell).

L’ordre del dia previst és el següent:

  1. Salutació de la presidenta de la Fundació, Sra. Montserrat Sarasa.
  2. Presentació dels membres que formen part del Consell de Participació.
  3. Informe del gerent de la Fundació Hospital de Torroella de Montgrí, Sr. Jordi Reynés.
  4. Informe del/de la director/a tècnic/a de la residència, Sra. Olga Garcia (Residència i Centre de Dia Santa Caterina); Sr. Jordi Compte (Residència Vila Vella).
  5. Torn obert de paraula.

Esperem poder comptar amb la vostra participació en els consells de participació.

Per acabar aquesta circular informativa, us deixem amb algunes imatges d’activitats que hem fet els darrers dies, com la castanyada que vam celebrar als nostres dos centres residencials el passat dijous 2 de novembre i també la participació de les persones residents en la realització de tasques de la vida diària.

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 10 de novembre de 2023