Preparant la castanyada d’aquest 2023

Preparant la castanyada 2023

Benvolguts i benvolgudes,
Una vegada es va completar la vacunació de les persones residents de grip i Covid, aquesta setmana hem  completat la vacunació també la vacunació de la nostra plantilla en els dos centres residencials.

Aquesta setmana estem de preparatius de la festa de la castanyada que farem als nostres centres el pròxim dijous 2 de novembre, amb música, castanyes, panellets i moniatos.

D’altra banda, aquests dies hem estat de celebracions, d’una banda, el dissabte 14 d’octubre vam rebre la visita de l’alcaldessa de Bellcaire d’Empordà, Cecília Barnosell, que va obsequiar amb un ram de flors a la Sra. Rosa Comas, resident a la Residència Vila Vella, amb motiu del seu 95è aniversari, com a persona més gran del municipi de Bellcaire d’Empordà.

D’altra banda, el 18 d’octubre vam celebrar el 103è aniversari de la Sra. Rosa Busquets, resident de la Residència i Centre de Dia Santa Caterina.

En aquesta circular també us volem informar que cada any la Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació la Caixa signen un conveni de col·laboració que fa possible que algunes de les inversions de millora que realitzem als nostres centres residencials siguin una realitat. Des d’aquest espai volem agrair a la Fundació la Caixa el suport que des de fa anys ens dona.

Signatura del conveni amb CaixaBank, que ens permet dur a terme un seguit d'inversions al centres.

 

 

Acabem aquesta circular amb algunes imatges d’activitats que hem realitzat els darrers dies.

Rebeu una afectuosa salutació,

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí
Torroella de Montgrí, 27 d’octubre de 2023