El museu de la vida

Dia mundial de la gent gran.

El MUSEU DE LA VIDA
Dia Internacional de la Gent Gran – 1 d’octubre de 2023

Per la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran la Residència Vila Vella i Residència i Centre de Dia Santa Caterina volem donar la visibilitat i el reconeixement que mereixen els nostres residents que són els grans protagonistes d’aquest dia. Així doncs, des de la fundació volem promoure aquest projecte per defensar i per respectar la dignitat, la saviesa i la bellesa d’aquest col·lectiu que es troba en l’última etapa de la vida.

El Museu de la Vida és un projecte que neix amb l’objectiu de commemorar la vida dels nostres residents. Com qualsevol altra etapa de la vida, la vellesa comporta una construcció d’experiències, de canvis en l’àmbit físic, psíquic i emocional, de creixement personal, entre altres coses. Aquests aspectes conformen cada persona tal com és avui en dia.

Com podreu observar en les fotografies de cada retrat, és notable la diferència física i el canvi d’etapa de la vida. Tot i això, considerem que l’essència de la persona hi és present i mereix la mateixa consideració i respecte.

Us animem a totes les famílies i treballadors a donar un cop d’ull al museu i fer d’aquest projecte una eina reivindicativa per difondre una imatge més positiva de l’envelliment.

Residència Vila Vella i Residència i Centre de dia Santa Caterina