Campanya de vacunació de la tardor de 2023

,
Campanya de vacunació de la grip i Covid19 de la tardor del 2023

Benvolguts i benvolgudes,

El Departament de Salut ha presentat avui la campanya de vacunació de la COVID-19 i la grip per aquesta tardor, una campanya dirigida prioritàriament a persones amb un alt risc de complicacions, entre les quals hi ha usuaris de residències de gent gran. També s’inclouen els col·lectius de persones que poden transmetre els virus a persones d’alt risc, com el personal sanitari i sociosanitari de centres públics i privats.

Per tant, la vacunació a residències i atenció domiciliària s’iniciarà a partir del dimarts, 26 de setembre i anirà a càrrec de les infermeres dels EARS, les quals es desplaçaran als centres i els domicilis, amb el suport d’atenció primària quan sigui necessari.

Des de la Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí recomanem la vacunació per la COVID-19 i la grip a les persones usuàries i al conjunt de professionals del sector. A la presentació d’avui, Salut ha dit que la vacunació contra la COVID-19 es pot fer amb independència del nombre de dosis prèvies (incloent-hi qui no hagi rebut cap dosi). En aquest sentit, tot seguit us informem del calendari de vacunació que se seguirà en els nostres centres residencials:

RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA SANTA CATERINA
 2a dosi Herpes Zòster: dijous 21 de setembre.
 Grip + Covid: setmana del 25 al 29 de setembre. Persones residents.
 Grip + Covid: setmana del 2 al 6 d’octubre. Persones usuàries de servei de centre de dia.

RESIDÈNCIA VILA VELLA
 2a dosi Herpes Zòster: setmana del 25 al 29 de setembre. Persones residents.
 Grip + Covid: setmana del 2 al 6 d’octubre. Persones residents.

En cas que no autoritzeu la vacunació del vostre familiar cal que ho poseu en coneixement a la direcció del centre residencial. Durant el mes d’octubre es realitzarà també la vacunació de Grip+Covid a la plantilla de tots dos centres residencials.
Rebeu una afectuosa salutació,

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 22 de setembre de 2023