No relaxem les mesures de prevenció

No relaxem les mesures de prevenció però seguim fent activitats

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana volem dedicar la circular informativa a fer un recordatori a no relaxar les mesures de prevenció que tenim en funcionament adreçades a les famílies tant en les visites als centres com en les sortides a l’exterior. Les mesures previstes en les visites i sortides de les persones residents són extretes dels protocols redactats pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i són d’obligat compliment per a la contenció del virus a les residències. Al final d’aquesta circular us adjuntem un annex amb les mesures que tenim instaurades als nostres centres tant pel que fa a les visites com pel que fa a les sortides a l’exterior. Us demanem la vostra col·laboració en seguir de forma estricta aquestes indicacions.

Actualment més del 95 % de les persones residents i personal de les nostres residències es troben correctament vacunats. Cal tenir en compte que a Catalunya ja s’han donat casos que en residències on residents i treballadors estaven vacunats, igual que nosaltres, el virus els ha entrat i ha infectat un gran nombre de persones. El fet d’estar vacunat no evita que ens puguem infectar amb el virus, però tenim més possibilitats de passar la malaltia de forma asimptomàtica o lleu.

En aquests moments, quan el virus entra en una residència, cal tornar a fer moltes passes enrere: tancar la residència, fer cribratges massius, aïllar les persones positives, etc. aquestes són unes mesures que en cap cas volem haver d’instaurar als nostres centres, d’aquí el fet que ens cal extremar totes les mesures que tenim instaurades. No ens podem permetre abaixar la guàrdia.

Pel que fa a les sortides a l’exterior acompanyats de les famílies, a poc a poc anem ampliant aquesta mesura a més persones residents. És una gran alegria comprovar que aquestes sortides són rebudes amb gran alegria per a tothom. Us recordem els horaris de les sortides amb familiars:

VILA VELLA: dilluns – divendres de les 10 h. – 12.30 h i de les 16 h a les 18.30 h.

SANTA CATERINA: dilluns i dijous de les 10 h. – 12.30 h i dimarts de les 16 h a les 18.30 h. En el cas del Santa Caterina, en cas que no us vagi bé aquest horari, si ens aviseu, intentarem programar la sortida en un altre horari.

També us volem anunciar que fruit de la sol·licitud d’algunes famílies estem treballant per tal que les sortides es puguin fer també en dissabtes, diumenges i dies festius.

Us deixem amb algunes imatges d’aquesta setmana on podreu veure diferents activitats que hem realitzat.

Cuideu-vos molt. Rebeu una afectuosa salutació,

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 16 de maig de 2021

 

Aquí podeu consultar els protocols de seguretat: