Hem celebrat Sant Jordi!

Els nens de l'escola Sant Gabriel han regalat punts de llibre als usuaris i residents.

Avui ha sigut un dia d’aquells que recordarem durant molt temps. Tot i que la freda tramuntana no ens ha permès que les persones residents sortissin fora el carrer, tant com ens hauria agradat, això no ha sigut un obstacle perquè la diada de Sant Jordi no es visqués ben intensament a l’interior dels nostres centres residencials. Avui hem tingut dues visites molt especials, d’aquelles
que tant ens agraden i que voldríem tenir per molts anys.

Al matí la Penya Barcelonista Montgrí i Comarca ens han portat les roses, una per a cada persona resident i usuari del servei de centre de dia i també per a cada professional de la nostra plantilla. Aquestes roses han sigut elaborades pels usuaris del Centre Tramuntana de Palafrugell que ofereix suport i servei a persones amb discapacitat intel·lectual que no poden accedir al mercat de treball ordinari.

Més cap al migdia ens han visitat els alumnes i mestres del cicle mitjà de primària del Col·legi Sant Gabriel que ens han portat un punt de llibre per a cada persona gran dels nostres centres.
Estem molt agraïts que aquests alumnes hagin pensat en les persones grans que viuen a les nostres residències en un dia tan especial com el de Sant Jordi.

Des d’aquest espai, i en nom de les persones residents, dels usuaris del servei de centre de dia, de tot el personal i del patronat de la Fundació volem agrair de tot cor a la Penya Barcelonista Montgrí i Comarca i al Col·legi Sant Gabriel, el gest que han tingut de visitar-nos i obsequiar-nos amb les roses i els punts de llibre.

Al llarg del dia, la Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí ha estat present a la Fira de Llibres Roses i Entitats que s’organitza cada any a la plaça de la Vila. A la nostra parada hem tingut una mostra de treballs manuals i artesania elaborats per les persones residents i a més, enguany com a primícia, hem tingut el primer llibre de receptes de cuina dels nostres residents. El dia ha sigut rodó i estem molt contents de poder compartir amb vosaltres algunes imatges de les diferents activitats que hem realitzat.
Esperem que acabeu de gaudir la Diada, rebeu una afectuosa salutació,

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí
Torroella de Montgrí, 23 d’abril de 2024