Ampliem els equips de climatització per millorar el confort a les nostres residències

,
Donem les gràcies a Càritas Baix Ter i a tot l’alumnat de l’INS Montgrí i Col·legi Sant Gabriel que ha participat per fer realitat el projecte Grans Moments, destinat a la gent gran.

La Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí és una entitat social sense ànim de lucre que té la missió d’oferir la millor atenció a les persones grans en situació de dependència i acompanyament a les famílies. Per a l’assoliment d’aquest objectiu essencial, la Fundació inverteix cada any en la millora dels seus centres residencials. En aquest sentit, aquest mes de maig hem finalitzat una important inversió per dotar de sistema de climatització el claustre de la segona planta de la Residència Vila Vella. Aquesta instal·lació permetrà millorar el confort de les persones residents, sobretot els mesos més càlids d’estiu. D’altra banda, a la Residència i Centre de Dia Santa Caterina hem canviat un equip d’aire condicionat que estava espatllat.

Altres inversions que hem realitzat aquest any ha estat la continuació del pla de millora i manteniment de les habitacions dels nostres centres. Hem pintat 10 habitacions de la residència Vila Vella i 9 habitacions de la residència i centre de dia Santa Caterina.

En un altre ordre de coses, us volem informar que amb la intenció de millorar el funcionament de l’organització dels nostres centres i oferir un major ventall d’activitats, s’ha fet un canvi d’horari de les activitats a la Residència Vila Vella. Cada unitat de convivència (Castell Montgrí, Illes Medes, Torra de les Bruixes i Lledoners) disposa d’un horari d’activitats en el menjador corresponent. Els residents ja estan informats i per qualsevol dubte podeu consultar els taulells horaris a la recepció de la residència.

Com veureu en les imatges que us enviem, aquest mes no hem parat de fer coses amb les persones residents: horticultura, jardineria, taller de música, estimulació multisensorial, sortida al mercat, joc de la petanca… Tot el nostre equip tècnic i personal d’auxiliar de geriatria treballa intensament per tal d’oferir un marc d’activitat que estimuli i motivi a participar-hi a totes les persones residents dels nostres centres.

Com a activitats destacades, recordem 4 moments d’aquestes darreres setmanes:
El 20 de maig vam celebrar la festa de cloenda del projecte Grans Moments. Aquest projecte coordinat per Càritas Baix Ter, està pensat per a l’acompanyament de les persones grans, escoltar, conversar, interactuar amb jocs de taula, donar-los el màxim afecte millorant el benestar i l’autoestima i d’aquesta manera potenciar un envelliment digne. Donem les gràcies a Càritas Baix Ter i a tot l’alumnat de l’INS Montgrí i Col·legi Sant Gabriel que ha participat per fer realitat aquest projecte.

Els dies 30 de maig i 5 de juny, vam fer la Desfilada de Moda a la Residència Vila Vella i Residència i Centre de Dia Santa Caterina respectivament. El dijous 30 de maig vam fer una sortida amb els nostres residents a l’Auditori Teatre Espai Ter per gaudir de la Gala Solidària FIMAG. Des d’aquí volem agrair a l’organització de FIMAG que ens hagin convidat a participar en aquesta activitat.

El divendres passat vam celebrar el 100 aniversari de la Sra. Catalina Massaguer Torrent que resideix a la Residència i Centre de Dia Santa Caterina. A la celebració ens hi van acompanyar els familiars de la Catalina, l’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, la regidora d’Afers Socials a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i membre del patronat de la Fundació, l’Anna Bonada, la directora territorial del Departament de Drets Socials, Helga Nuell i la presidenta del patronat de la Fundació Hospital Torroella, Montserrat Sarasa. Totes les persones residents i usuàries del servei de centre de dia, tot el personal i els membres del patronat de la Fundació et desitgem un feliç aniversari Catalina !!!

Esperem que acabeu de gaudir la diada, rebeu una afectuosa salutació,

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí
Torroella de Montgrí, 10 de juny de 2024