Familiars i residents cal que utilitzin la mascareta durant les sortides

Familiars i residents cal que utilitzin la mascareta durant les sortides

Benvolgudes famílies,

En la circular d’aquesta setmana volem recordar la importància de continuar extremant al màxim totes les mesures que tenim implantades en el protocol de sortides de les persones residents a l’exterior acompanyades del seus familiars. Volem fer incís en la importància de la utilització de la mascareta en tot moment, tant de la persona resident com de les persones familiars. Si bé és veritat que actualment la utilització de la mascareta no és obligatòria a l’espai exterior, cal recordar que aquesta sí és obligatòria sempre que no es pugui mantenir una distancia d’1,5 metres entre persones de diferent grup convivent.

Així, us recordem la obligatorietat de la utilització de la mascareta durant tota la sortida a l’exterior tant de la persona resident com del/s familiar/s acompanyant/s i també de les persones que s’acostin a la persona resident durant la sortida.

No seguir aquestes mesures de protecció pot significar la necessitat d’haver de fer aïllaments preventius amb l’enorme efecte negatiu que això significa entre les persones residents i pot posar en perill la salut de les persones residents i personal dels nostres centres residencials. Us demanem el vostre suport i ajuda en uns moments en que la situació epidemiològica torna a complicar-se.

Us volem informar que el diumenge 18 de juliol se celebrarà la missa de l’Hospitalitat de Lourdes a la parròquia de Sant Genis, a les 18 h. Algunes persones residents dels nostres centres hi assistiran, acompanyats pel nostre personal. Us demanem que si algun familiar vol acompanyar-nos en aquesta activitat ens ho feu saber a la major brevetat possible al correu info@fundaciotm.cat.

Aquesta setmana hem tornat a gaudir amb la música del taller de teràpia musical que ens ofereix cada mes el músic Eloi Castillo. Us deixem algunes imatges d’aquesta activitat que tant agrada a totes les persones residents i que vam fer al claustre de la Residència Vila Vella.

Desitgem que estigueu molt bé i que l’estiu us provi molt!

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

                                                                         Torroella de Montgrí, 2 de juliol de 2021

Familiars i residents cal que utilitzin la mascareta durant les sortides