Una bona sensació poder fer una activitat en grup a fora de les residències

Una bona sensació celebrar activitat de grup a l'exterior de les residències aprofitant la revetlla de Sant Joan

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana hem donat la benvinguda a l’estiu amb una revetlla de Sant Joan la tarda del dimecres 23 de juny. Aquesta és una activitat que hem celebrat amb moltes persones residents dels dos centres a la Plaça de la Vila. A més, vam tenir la sort que ens va fer una tarda amb una temperatura força moderada, sobretot si ho comparem amb les tardes de calor que hem tingut la primera part d’aquest mes de juny. Vam gaudir molt amb les músiques caribenyes del conjunt musical Ajiako que ens van obsequiar amb les seves melodies fresques i animades. No hi va faltar l’entranyable havanera “El meu avi” que vam cantar conjuntament, músics, persones residents i personal de les residències. A mitja actuació vam berenar la coca de Sant Joan i fins i tot vam fer un xin-xin amb cava. Pensem que els nostres residents van passar una tarda agradable i per a nosaltres va ser una molt bona sensació poder organitzar una activitat en grup a fora de les residències.

Volem agrair a tot el nostre personal que ho va fer possible, en especial a la nostra responsable d’animació i activitats, l’Amarilys Felipez.

D’altra banda, us volem informar que aquesta setmana hem finalitzat els treballs d’instal·lació dels panells de protecció a les parets i portes de la primera planta de la Residència Vila Vella. Aquesta inversió a més de donar una millor imatge als passadissos de la nostra residència, significa una acció important pel manteniment de l’edifici.

El dilluns 5 de juliol, començarem com cada estiu, l’activitat de Tardes a la Fresca a les dues residències, amb activitats adaptades a l’estiu i amb una major presència a l’exterior. Les Tardes a la Fresca seran durant els mesos de juliol i agost i seran coordinades pel nostre equip d’animació i activitats.

Esperem que estigueu molt bé i us desitgem un molt bon estiu.

Us deixem amb algunes imatges de la celebració del Sant Joan.

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

                                                                   Torroella de Montgrí, 25 de juny de 2021

Una bona sensació celebrar activitat de grup a l'exterior de les residències aprofitant la revetlla de Sant Joan