Arriba l’estiu i ens hi hem d’adaptar

Benvolgudes famílies,

Algunes famílies ens heu preguntat darrerament per la possibilitat de portar als vostres familiars a la missa que se celebra a la parròquia. Tal com estableix el protocol de sortides amb familiars de persones residents cal realitzar la sortida a espais oberts i a l’exterior, evitant la visita a domicilis familiars, bars, restaurants, botigues, espais d’elevada concurrència pública, etc.

En aquest sentit, us anunciem que a partir del mes de juliol recuperarem la missa mensual a cada residència, de manera que el primer divendres de cada mes es farà la missa a la Residència Vila Vella i el segon divendres de cada mes a la Residència i Centre de Dia Santa Caterina.

Pel que fa a les terrasses a l’exterior de bars i cafeteries us demanem que en el cas que hi aneu, ho feu observant que l’establiment segueix la normativa pel que fa a higiene, distancia entre taules i aforament.

Una altra novetat que us volem anunciar és que hem adaptat l’horari de les sortides de persones residents a l’horari i temperatura dels mesos d’estiu. Així, ara mateix estem fent les sortides de persones residents amb personal de la residència en el següent horari: de les 9 h – 12 h i de les 17 h a les 19 h. Us demanem que adapteu les sortides de residents amb familiars a aquest horari de menys calor.

D’altra banda, una altra novetat que hem començat a aplicar, és que a partir d’ara, en les visites de familiars a persones residents vacunades amb severes limitacions sensorials (auditives o visuals) i deterioraments cognitius severs,  si el familiar que visita es troba correctament vacunat no caldrà que es posi la bata. Caldrà però continuar amb totes les altres mesures d’higiene i prevenció: qüestionari, TAR, desinfecció de calçat, higiene de mans i utilització de mascareta quirúrgica.

Aquesta setmana que comencem arriba l’estiu. Així, pel dimecres 23 de juny estem preparant una activitat de tarda per celebrar l’arribada de l’estiu i el Sant Joan. Serà a la Plaça de la Vila amb músiques caribenyes i cubanes i un berenar amb coca de Sant Joan. Ens fa molta il·lusió organitzar una activitat fora de les residències amb les persones residents, ho farem seguint totes les mesures d’higiene i prevenció, respectant les distancies entre grups, amb moltes ganes de passar una molt bona estona. El trasllat a la Plaça de la Vila el farem amb el personal de la Fundació i farem un tancat a la plaça on quedarà perfectament delimitada l’activitat.

Us deixem amb algunes imatges de la setmana.

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

                                                                   Torroella de Montgrí, 21 de juny de 2021