Ens ajudeu a millorar el servei responent a l’enquesta que us hem enviat?

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana hem recuperat l’activitat de petanca a l’exterior de la residència en les hores de menys calor, alhora que hem continuat amb les altres activitats d’animació que tant agraden a les persones residents. Enguany, l’activitat “Tardes a la Fresca” l’estem realitzant tant a la Residència Vila Vella com a la Residència i Centre de Dia Santa Caterina a les sales d’interior, donades les altes temperatures que estem tenint.

Volem aprofitar aquesta circular per demanar-vos que ens ajudeu a dur a terme la valoració del nostre servei contestant l’enquesta totalment anònima que adjuntem a aquesta circular. Us portarà poc temps i per a nosaltres és molt important a fi de millorar el servei que us oferim. Les enquestes les fem arribar a les famílies però també a les persones residents i usuaris del servei de centre de dia.

Podeu fer-nos arribar l’enquesta contestada pels següents canals:

 

  • Físicament a la recepció de les residències (Residència Vila Vella o Residència i Centre de Dia Santa Caterina).
  • Per mail a: info@fundaciotm.cat.
  • Per correu postal a: Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí. Passeig Vicenç Bou, 25. CP 17257 Torroella de Montgrí (Girona).

 

S’acosta la Festa Major de Sant Genís i un any més, el dia del patró dijous 25 d’agost, tindrem el ball de gegants a davant de la Residència Vila Vella on les persones residents podran gaudir del ball dels gegants i dels capgrossos. Aquell dia les nostres cuineres prepararan un bon dinar de Festa Major per a tots els nostres residents.

 

Com sempre fem volem acabar aquesta circular demanant-vos que extremeu les mesures de prevenció contra la Covid en la vostra vida diària i recomanant-vos que continueu utilitzant la mascareta en espais tancats amb afluència de públic.

Us deixem amb algunes imatges d’aquesta passada setmana, esperem que estigueu molt bé.

Rebeu una afectuosa salutació,

 

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 12 d’agost de 2022