Un Nadal farcit d’activitats! Bons reis!

Fent cagar el tió.

Benvolguts i benvolgudes,

Aquest any hem tingut un Nadal ben farcit d’activitats als nostres centres relacionades amb les festes de Nadal. Així, hem fet cagar el tió, hem cantat nadales, hem fet el pessebre i l’arbre de Nadal, hem gaudit amb un concert de nadales a càrrec del tenor José Alberto Aznar, hem fet galetes de Nadal i aquest 5 de gener hem rebut una visita molt especial, ni més ni menys que Ses Majestats els Tres Reis de l’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar.

Des d’aquest espai volem agrair el treball, dedicació i il·lusió, de totes les persones que han fet possible que un any més les persones residents als nostres centres puguin viure l’esperit nadalenc als nostres centres residencials. En aquestes dates tan assenyalades es fa especialment important el treball encaminat a fer que les persones grans se sentin el màxim d’acompanyats i estimats.

Com fem sempre, volem insistir i recordar la importància de mantenir la prudència en moments que la ciutadania en general ha relaxat molt les mesures de prevenció contra la Covid19.

Us deixem amb algunes imatges de Nadal a les nostres residències i us desitgem uns bons i feliços reis.

Rebeu una afectuosa salutació,

 

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 5 de gener de 2023