Setmana de celebracions de Carnaval

Celebrem el Carnaval

Benvolguts i benvolgudes,

Continuem fent Test d’Antígens Ràpid a tot el nostre personal d’ambdues residències i afortunadament podem continuar informant que tot el nostre personal ha tornat a donar negatiu en les proves realitzades el passat dimecres.

A poc a poc anem recuperant activitats com per exemple la missa mensual que celebrarem a les nostres residències un cop al mes: el penúltim divendres de mes celebrarem la missa a la Residència Santa Caterina i el darrer divendres de mes celebrarem la missa a la Residència Vila Vella. En aquest sentit, us demanem que us abstingueu de portar a les persones residents a missa donat que es tracta d’una activitat que es desenvolupa a l’interior d’un espai tancat amb concurrència de molta gent. Creiem que actualment encara no estem en un context que sigui segur exposar les persones residents a espais tancats amb concurrència de moltes persones.

Aquesta setmana ens fa molta il·lusió anunciar-vos que hem estat de celebracions: d’una banda, hem començat a celebrar el carnaval a les nostres residències i dimecres 23 de febrer, vigília de dijous gras, vam celebrar el carnaval a la Residència Santa Caterina. Dimecres vinent celebrarem el carnaval a la Residència Vila Vella.

D’altra banda, també ens fa molta il·lusió explicar-vos que aquest divendres hem celebrat el centenari de la Maria Ribot i Ferrer, de Pals, i resident a la Residència Vila Vella. La Maria va ingressar al nostre centre el mes de juliol de l’any 2015 i durant un temps va estar-hi amb el seu marit en Francisco Roig Parera, que ens va deixar el 5 de gener de 2019. Així, aquesta tarda hem pogut fer la celebració del 100 aniversari de la Maria. Ens ha acompanyat la Montserrat Sarasa, presidenta de la Fundació, que ha fet entrega a la Maria de la medalla que la Generalitat de Catalunya atorga a totes les persones que fan cent anys. En Jordi Compte, director de la residència ha llegit la carta que la consellera d’Afers Socials de la Generalitat de Catalunya, Violant Cervera, ha enviat a la Maria en motiu del seu 100 aniversari. Hem bufat les espelmes del pastís, hem escoltat música i hem ballat sardanes. La Maria Ribot farà els 100 anys aquest diumenge 27 de febrer i ho farà acompanyada de la seva família.

Us deixem amb algunes imatges d’aquesta setmana. Esperem que estigueu molt bé, rebeu una afectuosa salutació,

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí – Torroella de Montgrí, 25 de febrer de 2022