Noves mesures de prevenció d’aquest final d’any

,

Benvolguts,

En data de dijous 23 de desembre el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha enviat una sèrie de mesures d’obligat compliment a totes les residències catalanes. Aquest document és una adaptació de mesures al darrer protocol publicat pel Departament de Salut el passat mes d’octubre.

Una vegada el nostre equip de direcció tècnica ha pogut llegir i treballar aquest document, i en conseqüència a l’actual situació epidemiològica, ens veiem en la necessitat d’incrementar les mesures de prevenció als nostres centres, per la qual cosa us tornem a demanar la vostra col·laboració i suport en les següents mesures:

  1. Es manté la visita setmanal a dintre dels centres residencials. Pel que fa a la sortida setmanal, en cas de fer-se, demanem que aquesta es faci únicament i exclusivament a l’exterior (carrers, parcs, passeigs, etc.) evitant a tot preu anar als domicilis i espais tancats com cafeteries, restaurants, botigues, etc.
  2. Se suspenen les sortides dels nostres residents amb el personal de la residència, així com les activitats grupals a l’exterior (joc de la petanca).
  3. Se suspenen les activitats amb professionals externs o persones voluntàries a l’interior de les dues residències.
  4. Tornem a insistir en la necessitat d’evitar que les persones residents als nostres centres surtin de la residència per anar a fer celebracions de Nadal als domicilis familiars.

Així que la situació epidemiològica ho permeti, esperem poder anar tornant a recuperar les activitats que en aquests moments considerem que hem de deixar de fer per tal d’evitar que el virus entri a les nostres residències.

No ens cansarem d’agrair la comprensió i suport de les persones residents, però també de les famílies en la implantació d’aquestes mesures.

Hem fet cagar el tió a les dues residències i els nostres residents han gaudit amb els regals que el tió els ha portat. La Nit de Nadal l’hem celebrada com cal i amb un bon sopar:

Crema de Xampinyons amb crostons

Pollastre amb Prunes

Postres de Nadal: Profiterols amb xocolata desfeta

Torrons i cava

Us deixem amb algunes imatges del tió, alhora que aprofitem per desitjar-vos un Bon Nadal i un 2022 amb pau, salut i amor.

Rebeu una afectuosa salutació,

                                         Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

 Torroella de Montgrí, 24 de desembre de 2021