Ja no cal el certificat Covid19 per visitar les residències

Benvolguts i benvolgudes,

A continuació us informem de quina és la situació a la Residència Vila Vella i a la residència i Centre de Dia Santa Caterina:

 

RESIDÈNCIA VILA VELLA

PERSONES RESIDENTS

En el cribratge realitzat el dimecres 26 de gener totes les persones residents de la Residència Vila Vella van donar negatiu amb la qual cosa tornem a ser residència verda. Això vol dir que en el transcurs d’aquesta setmana podrem anar recuperant algunes de les activitats que no podíem portar a terme, com per exemple les visites de familiars al centre.

Al llarg d’aquesta setmana us podeu posar en contacte amb nosaltres a fi de programar les visites.

PERSONAL

A la Residència Vila Vella hem tingut un positiu entre el personal d’atenció directa. Tal com estableix el protocol del Departament de Salut, les persones residents que han sigut contacte estret d’aquest professional se’ls farà una PCR els dies 0, 4 i 10 a comptar des del contacte. Aquests residents no podran rebre visites fins a saber el resultat de l’última PCR (la del dia 10 des del contacte amb el professional).

 

RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA SANTA CATERINA

PERSONES RESIDENTS

Pel que fa a la Residència Santa Caterina continuem com a residència verda, totes les persones residents són negatives.

Al llarg d’aquesta setmana us podeu posar en contacte amb nosaltres a fi de programar les visites.

PERSONAL

A la Residència i Centre de Dia Santa Caterina hem tingut un positiu per Covid entre el nostre personal. Així doncs, tenim un grup de persones residents que els hem de fer proves PCR els dies 0, 4 i 10 a comptar des del contacte. Aquests residents no podran rebre visites fins a saber el resultat de l’última PCR (la del dia 10 des del contacte amb el professional).

 

PROTOCOL DE VISITES ALS NOSTRES CENTRES

El Govern de la Generalitat ha retirat la mesura de presentació del certificat COVID per accedir a les residències. Per aquest motiu i acomplint amb el que ha establert el Govern us informem que des del dia 28 de gener de 2022 no és necessari que els familiars que visiten als residents presentin el certificat COVID.

El que continua vigent és:

  1. Les visites es faran amb cita prèvia de dilluns a diumenge de 10 h a 12.30 h i de 15.30 h a 18.30 h.
  2. Evitar fer la visita al centre residencial si no us trobeu bé o presenteu simptomatologia compatible amb la infecció per Covid.
  3. Signar la declaració responsable.
  4. Ús de la mascareta quirúrgica i preferiblement mascareta FFP2
  5. Rentada de mans i distància de seguretat.
  6. El centre de residencial haurà de supervisar la correcta col·locació de la mascareta en els visitants i en les persones residents.

Us demanem la màxima col·laboració per acomplir amb aquest protocol de forma estricta i diligent a fi d’evitar al màxim un brot a la residència.

 

Us deixem amb algunes imatges de les activitats que vam realitzar la setmana passada.

Rebeu una afectuosa salutació,

   

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí – Torroella de Montgrí, 31 de gener de 2022