Ens acostem a recuperar la plena normalitat i ja preparem el Carnestoltes

Benvolguts i benvolgudes,

Aquest 6 de febrer de 2023 a la Residència Vila Vella teníem tres persones residents que estan acabant de completar el període de confinament, i que esperem que aquest dimecres ja puguin acabar-lo. Així mateix, aquest dimarts 7 de febrer hem fet proves PCR a totes les persones residents i si tothom surt negatiu podrem donar el brot per superat. Tanmateix, no serà fins al dilluns vinent dia 13 de febrer, 10è dia del darrer contacte estret, que podrem recuperar la plena normalitat.

Tal com us hem anat informant, totes les persones que han sigut positives per Covid en aquest brot, ho han sigut de forma asimptomàtica o bé amb símptomes molt lleus. Cap persona resident ha presentat complicacions, fet que demostra que les vacunes fan el seu efecte i protegeixen la salut de les persones.

Aprofitem aquesta comunicació per informar-vos que estem preparant la celebració de la festa del carnaval als nostres centres residencials i que aquesta serà el 16 de febrer a la Residència Vila Vella i el 17 de febrer a la Residència Santa Caterina. Estem preparant un programa d’activitats ben complet a fi que tothom pugui gaudir d’aquesta festa tan emblemàtica del calendari festiu.

Us deixem amb algunes imatges de les activitats que es van realitzar la setmana passada.

Rebeu una afectuosa salutació,

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 6 de febrer de 2023