Celebració de Sant Joan

CELEBRACIÓ DEL SANT JOAN
Divendres 23 de juny – Plaça de la Vila – 16 h.

Benvolgudes famílies,
Aquesta setmana arriba l’estiu i ho volem celebrar com cal. Així, el divendres 23 de juny estem  preparant una activitat de tarda per celebrar l’arribada de l’estiu i el Sant Joan. Serà a la Plaça de
la Vila amb música d’havaneres i un berenar amb coca de Sant Joan. Ens fa molta il·lusió organitzar una activitat fora de les residències amb les persones residents, i per aquest motiu us demanem que ens hi acompanyeu i que ens doneu un cop de mà en el trasllat de les persones residents des del centre residencial fins a la Plaça de la Vila.

Les famílies que ens hi pugueu acompanyar us convoquem a les residències a les 15.30 h per tal d’anar sortint cap a la Plaça de la Vila. En aquest sentit, si ens podeu acompanyar us agrairem que ens ho feu saber a través de la nostra responsable d’activitats Amarilys Felipez al tel. 972 75 83 73 o mail:
amarilys@fundaciotm.cat abans del dijous 22 de juny a les 15 h.

Us deixem amb algunes imatges de la setmana en les que hi podreu veure les persones residents fent els preparatius per a la ornamentació de la festa de Sant Joan.
Esperem que estigueu molt bé.

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí
Torroella de Montgrí, 20 de juny de 2023