Festa de la Mercè i tercera dosi contra la Covid-19

,

Benvolguts i benvolgudes,

Actualment estem fent visites i sortides de les persones residents dels nostres centres amb els seus familiars. En aquests moments hem establert un màxim de 2 sortides o visites a la setmana per persona resident que s’ha de realitzar de dilluns a divendres. En cas que alguna família per raons laborals els sigui impossible fer les visites o sortides de dilluns a divendres, us demanem que ens ho comuniqueu i estudiarem una solució.

 

Aquesta setmana celebrarem la Festa de la Mercè, patrona de la Residència Vila Vella, amb un seguit d’activitats que tot seguit us detallem:

DIVENDRES 24 DE SETEMBRE

11 h. Missa amb motiu de la Mare de Déu de la Mercè.

Per dinar menú especial amb motiu de la Festa de la Mercè.

16 h. Bingo popular i sessió de cinema amb berenar especial.

Totes aquestes activitats són adreçades a les persones residents de la Residència Vila Vella, sense la possibilitat que les famílies puguin prendre-hi part.

DISSABTE 25 DE SETEMBRE

17.30 h. Plaça de la Vila. Audició de sardanes amb la Cobla Foment del Montgrí.

Aquesta audició de sardanes no comptarà amb la presència de les persones residents dels nostres centres, però ens agradarà molt poder comptar amb la companyia de totes les famílies que vulguin acompanyar-nos.

 

Us volem també informar que el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ens ha notificat la decisió d’administrar la tercera dosi contra la COVID-19 a totes les persones residents de residències així com a les persones usuàries de centre de dia integrats en residències. Pròximament ens informaran del calendari d’administració d’aquesta tercera dosi que us n’informarem oportunament.

Per a l’administració d’aquesta tercera dosi no caldrà que ens signeu l’autorització perquè serà vigent l’autorització que ens vau signar per l’administració de les dues primeres. En cas que no autoritzeu aquesta tercera dosi, us demanem que us poseu en contacte amb la direcció del centre.

Esperem que us trobeu molt bé, rebeu una afectuosa salutació.

 

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, 17 de setembre de 2021